El Jovent independentista als nostres ajuntaments!

Les JERC ens presentem en aquestes eleccions, dins les candidatures de l’esquerra independentista, amb la voluntat de participar i treballar per a la transformació social des d’aquelles institucions que ens son més properes als i les joves. Actualment, el jovent és el sector social que pateix amb major grau el model d’ocupació basat en la flexibilitat i la mobilitat que genera inseguretat en la percepció d’ingressos, a banda de ser el sector amb un major índex de sinistralitat laboral i una major discriminació en matèria salarial amb totes les conseqüències que es deriven.

 

Així, son molts els i les joves que encapçalaran i formaran part a les llistes electorals a les nostres viles i ciutats, amb la voluntat ferma d’assentar les bases de la política municipal per a afavorir l’emancipació dels i les joves dels nostre municipis.

 

Enguany, a la nostre comarca som prop d’un centenar joves, que compromesos amb els nostres postulats, estem disposats a treballar pels nostres pobles, conscients de la importància que l’esquerra independentista estigui preparada per donar respostes, també des de les institucions, a aquells reptes i problemàtiques d’una societat cada cop més complexa i en constant evolució.

 

Les JERC juntament amb esquerra, volem esdevenir una alternativa al caciquisme i clientelisme de CIU i PSC. Apostem per construir des de les institucions un model de societat cohesionada, sostenible a nivell social i ambiental, pel foment i regulació de la convivència donant lloc a una societat més cívica, i per uns municipis que gaudeixin d’identitat pròpia com a base imprescindible per construir la identitat nacional.

 

El jovent independentista endavant!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: El Jovent independentista als nostres ajuntaments!

  1. Desitjo que tinguem un regidor jove i de les JERC a l’Ajuntament de Mataró. Molta sort i enhorabona per la feina duta a terme ;)!

    PS: Canvia’t l’enllaç del meu bloc (http://maiolsanauja.blogspot.com/) i el nom (Maiol Sanaüja).

Els comentaris estan tancats.